29 Ekim 2007 Pazartesi

BİLET KURALLARI VE BİLGİLERİ

Sevgili Muzikseverler;

Bildiğiniz gibi Tiesto’nun dj şovları için dahi ayrıcalıklı biletler hemen tükenmektedir.
Canlı konser biletleri ise çoğu ülkede birkaç saatte tükenebilmektedir.
Bu sanatçının konserini ayrıcalıklı bir alandan izlemek istiyorsanız, biletlerinizi erken almanızı öneririz.

Limitli sayıda indirimli biletler:

VIP LOCA’lar 4 veya 4 x 2 8 kişilik olup 4 kişiye 1 şişe vodka ikram edilmektedir.
VIP LOCA’lar sahaya göre daha yüksek, ayrı bir platformdadır. Iki kategorinin de görüş açısı benzerdir, sadece sahneye olan mesafeleri farklıdır.

VIP LOCA - ULTRA ( Ön kısım) Bu kategoride indirimli satış yoktur. 1.000 YTL / 4 Kişi için toplam fiyattır (Kişi başı 250 ytl x 4 = 1.000 YTL'dir)
VIP LOCA - REGULAR ( Arka kısım) Ilk 25 loca 700YTL(175YTL x 4=700), sonrasi 800YTL / 4 Kişi için toplam fiyattır (200YTL x 4 = 800)
SAHNE ÖNÜ: Ilk 500 bilet 119.5YTL, sonra 139.5YTL
NORMAL SAHA: Ilk 1,000 bilet 59.5YTL sonrası 79.5 YTL ve üzeri

SAHNE ÖNÜ ve NORMAL BİLETLİ seyirciler’in yer aldığı alanlar arası ciddi güvenlik önlemleriyle ayrı tutulmaktadır.
Önlemler dünya turnesinde olduğu gibi Türkiye konserinde de uygulanacaktır.
Sadece bariyer ve güvenlik sistemiyle değil, turnenin ekibi tarafından da gözetim altında olacaktır.
Konser alanına giriş kapıları , yiyecek-içecek alışverişi ve tuvalet alanları ayrıdır.

Bilet kurallarından biri aşağıdaki gibidir;
Normal Bilet ile Sahne Onu Alana geçmeye teşebbüs eden izleyici bir kere uyarılacak ikinci teşebbüsünde alandan çıkarılacaktır.Böyle bir durumda bilet iadesi söz konusu değildir.

* Erken satış fiyatları sadece 30 Haziran 2007’ye kadar geçerlidir.
* VIP LOCA’nın en ön sırası protokole ayrılmıştır. Protokolden arta kalan masa olursa, satışa sunulacaktır.

OTOPARK: Belediye tarafından işletilmekte olup, ücretsiz hizmet vermektedir. Organizasyon tarihine kadar olabilecek değişiklikler kontrolümüzde değildir.

ULAŞIM: CNR EXPO’nun içinde METRO durağı vardır. Alkol alacak misafirlerimizin METRO veya sair toplu ulaşım araçlarını kullanmalarını öneririz.

İletişim:
VIP LOCA info : vip@tiestoistanbul.com
Genel Bilgi: info@tiestoistanbul.com

BİLET KURALLARI VE BİLGİLERİ
Etkinlik günü girişler barkod okuma sistemi ile yapılacaktır. Biletlerinizi Biletix Satış Kanallarından alınız. Biletix satış kanalları dışından alınan biletler geçersizdir. Sahte biletle giriş yapan, satan ve satın alanlar, karaborsa bilet satanlar hakkında güvenlik görevlilerince T.C.K hükümlerince suç duyurusu yapılacaktır. Ayrıca basılmış bir davetiye yoktur, bu ve bunun gibi iddialara inanmayınız.

Organizasyonun programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.
Konser her türlü hava koşullarında gerçekleşecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunuz. Bilet iadesi yapılmayacaktır.
Konser alanına kesici, yanıcı, parlayıcı, patlayıcı ve ruhsatlı/ruhsatsız silah ile lazer ekipmanları sokmak yasaktır.
Konser alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilirler.
Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları ile video kamera, fotoğraf makinası sokmak yasaktır.
Konseri izlemek için VIP LOCA haricinde oturma düzeni yoktur.
Konsere katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, festivale katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.
18 yaş sınırlaması vardır. Kimlikleri yanında olmayan misafirlerimiz içeri giriş hakkını kaybederler ve bilet ücretleri iade edilmez.
Mucbir sebepler ve acil sağlık problemleri ve benzeri haricinde konser alanından çıkış yapanlar tekrar içeri alınmazlar.
VIP LOCA'lar 4 veya (4 x 2) 8 kişilik olup 4 kisiye 1 şişe vodka ikram edilmektedir. Ayrıca VIP LOCA'lar sahaya göre daha yüksek, ayrı bir platformdadır.
Normal Bilet ile Sahne Onu Alana geçmeye teşebbüs eden izleyici bir kere uyarılacak ikinci teşebbüsünde alandan çıkarılacaktır.Böyle bir durumda bilet iadesi söz konusu değildir.

"TIESTO IN CONCERT" Nedir ?

"TIESTO IN CONCERT" NEDİR?

Tiesto In Concert etkinliği dünyada eşi görülmemiş bir etkinliktir, çünkü dünya müzik tarihinde ilk kez TEK BIR ADAM 25.000 kişiye müzik yapmıştır.2003 senesinde ilk olarak Arnhem-GELREDOME spor salonunda düzenlenen bu etkinlik dünya müzik tarihine geçmiş ve sadece bu etkinliğin DVD leri dünyada en çok satılan konser DVD leri arasında yerini almıştır.

Atina Olimpiyatları'nın açılışında stadyumda bulunan 200.000 kişi ve ekran başındaki 4.000.000.000'a yakın seyirci Tiesto’yu izlemiştir.

TIESTO dünyada ve Türkiye’de 7 den 70’e bilinen bir dünya starıdır.
Bugüne kadar hep yerel prodüksiyonlar ile bir şekilde sadece 2 saatlik DJ Show'u ile ülkemize gelmiş olan Tiesto 16 KASIM’da yukarıda bahsettiğimiz dev prodüksiyonu kendi TIR'LARI ve UÇAĞIYLA ülkemize getirip kendisi sahnelemektedir. En ünlü şarkılarının vokalistleri TIESTO’nun show’una vokalleriyle katılacak ve TIESTO tam 5 SAAT sahnede kalacaktır.

Özetle son yılların en büyük prodüksiyonudur.

Teknik detaylar ve organizasyon bilgileri belli frekansta güncellenerek bu sayfada yer alacaktir.

Sevgili Müzikseverler;
Bildiğiniz gibi Tiesto'nun dj şovları için dahi ayrıcalıklı biletler hemen tükenmektedir. Canlı konser biletleri ise çoğu ülkede birkaç saatte tükenebilmektedir. Bu sanatçının konserini ayrıcalıklı bir alandan izlemek istiyorsanız, biletlerinizi erken almanızı öneririz.

Albüm Tanıtımı "ELEMENTS OF LIFE”

TIËSTO MART 2007’DE “ELEMENTS OF LIFE” ADLI YENI ALBUMUNU PIYASAYA CIKARDI.
BU YENI ALBUMUNU VE "DANCE 4 LIFE" AIDS'LE MUCADELE VAKFINI DESTEKLEMEK AMACIYLA DUNYANIN BASLICA SEHIRLERINDE “ELEMENTS OF LIFE” DUNYA TURNESI CERCEVESINDE CANLI KONSERLER VERECEK.

YENI TURNE DAHA ONCE SADECE DVD'LERDEN IZLEYEBILDIGIMIZ VE OZLEMLE SEHIRIMIZE BEKLEDIGIMIZ “TIËSTO IN CONCERT” SOVLARI ILE DAHI KIYAS KABUL ETMEYECEK ESSIZ OZELLIKLERDEN VE OLAYLARDAN OLUSMAKTADIR. DAHA ONCEKI “TIËSTO IN CONCERT” SOVLARI KENDI ALANINDA SANAT SAHESERI OLARAK NITELENDIRILMISSE DE “ELEMENTS OF LIFE” DUNYA TURNESINDE HERKES AKILLARI YERINDEN UCURACAK BIR GOSTERIYE TANIKLIK EDECEK.

SOVUN KONSEPTI HAYATIN TEMEL ELEMENTLERINDEN OLUSUYOR: HAVA, SU, TOPRAK VE ATES. BU ELEMENTLERIN HERBIRI HIC ESI GORULMEMIS BIR SEKILDE SOVLA BUTUNLESIYOR VE UNUTULMAYACAK
BIR GORSEL TECRUBE SUNUYOR. ULKELERE GORE MEKAN KAPASITELERI VE TIPLERI DEGISSE DE , “ELEMENTS OF LIFE” SOVUNUN GORSELLIGI VE HISSI TUM DUNYADA AYNI STANDARTTA KALACAKTIR.

AMSTERDAM INTERNATIONAL AIRPORT SCHIPHOL SOVLARIMIZDA KULLANILAN INANILMAZ BOYUT VE MUHTESEMLIKTEKI GORUNTU PERDESINI MART 16, 2007 ITIBARIYLE BASLAYACAK TURNE ICIN YAPTIRMISTIR.

Dj Tiesto Müzik Kariyeri

ATİNA OLİMPİYATLARI AÇILIŞ SEREMONİSİNDEKİ TEK SANATÇI OLARAK VERDİĞİ PERFORMANS 4,000,000,000 İZLEYICIYE ULAŞARAK TARİHE GEÇTİ.
HOLLANDA KRALICESI ONA SOVALYELIK UNVANI VERDI.
MADAM TUSSEAUD MUZESINE HEYKELI DIKILDI.
BU MUZEDE DUNYA TARIHININ COK AZ SAYIDAKI EN ONEMLI VE UNLU SAHSIYETLERI YER ALIYOR.
DUNYADA ILK CANLI KONSER VEREN DJ OLARAK BIR DEFADA 70,000 IZLEYICIYE KADAR ULASTI.
DUNYANIN EN COK ODUL ALAN GELMIS GECMIS EN POPULER MEGASTAR’LARINDAN BIRI OLDU..
DUNYA SIRALAMASI ICIN RESMI KAYNAK KABUL EDILEN DJ MAG TARAFINDAN VE HALK OYLAMASIYLA 3 YIL USTUSTE DUNYANIN BIR NUMARALI DJ'I SECILDI.
BUGUNE DEK ALDIGI ODULLERI SAYMAK MUMKUN DEGIL
TIESTO SADECE BIR TRANCE MUZIK DJ'I VE PRODUKTORU DEGIL, YAPTIGI MUZIK COK GENIS KITLELERE HITAP EDIYOR. BU YUZDEN ONUN URETTIGI VE CALDIGI MUZIK TURUNE "TIESTO SOUND" ADI VERILMISTIR.
BU YIL TUM DUNYA'DA LISTELERDE HAFTALARCA BIR NUMARA KALAN VE FAITHLESS'IN UNLU SOLISTI MAXI JAZZ'IN SESLENDIRDIGI ""DANCE 4 LIFE" ADLI PARCAYI AYNI ISIMLI VAKFINI TANITMAK VE DUNYAYA DUYURMAK ICIN YAPTI. VAKIF AIDS'LE MUCADELE ICIN OZELLIKLE COCUKLARA VE GENCLERE DESTEK OLUYOR.

Dj Tiesto İstanbul'u Sallayacak

Megastar DJ TIESTO ilk kez CANLI KONSERi'yle 16 Kasım'da İstanbul'a geliyor...

Müzik dünyasında bir numaralı DJ olarak kabul edilen Tiesto 16 Kasım Cuma günü İstanbul'da...Kulaklara olduğu kadar ses ve ışığın muhteşem birlikteliğini sahneye yansıtarak konserlerini görsel bir şölene dönüştüren Tiesto, ilk kez çıktığı dünya turnesinin istabul ayağında CNR EXPO CENTER'da Türk hayranlarıyla buluşacak. Atina Olimpiyatları'nın açılış seromonisindeki performansı 4 milyara yakın kişi tarafından izlenen Tiesto İstanbul'a 8 TIR ve 2 Kargo uçağı dolusu ses, ışık ve sahne ekipmanı ile gelecek. Toplam 6 saat sürmesi planlanan maraton konserde sanatçıya, tüm hit parçaların vokalistleri canlı performanslarıyla eşlik edecekler.

Bugune dek sadece DVD'lerden ve haberlerini TV'den izledigimiz Tiesto canlı konseriyle
ilk kez dünya turnesine çıkıyor. Eşsiz teknik ve görsel niteliklere sahip bu dev prodüksiyonun ses, ışık ve sahne gösterileri konserleri unutulmaz kılıyor. Elements of Life adını verdiği albümünün ilk dünya turnesine çıkan Tiesto'nun konser prodüksiyonları büyük arena ve stadyumlarda 40 kişilik yabancı ve 50 kişilik yerli ekip tarafından 3 günde gerçekleştiriliyor. Bu konserlerdeki en önemli görsel unsurlardan biri de dünyada ilk kez üretilen dev bir LED ekran. Amsterdam Schiphol Havalimanı sponsorluğunda hazırlanan ve 30m x 15m boyutundaki LED ekran izleyicileri bambaşka bir dünyaya götürecek.

All Stars USA prodüksiyonu ve Elli5 organizasyonuyla düzenlenen dünya turnesinin istanbul ayağında 16 kasım 2007 Cuma günü saat 22:00'da Türk hayranlarıyla buluşacak olan Tiesto konserinin ViP Locaları kapış kapış gidiyor. CNR Expo'da gerçekleştirilecek konserin, ViP Loca ve sahne önü biletleri ise Biletix tarafından şatışa sunuldu. Yine ilk kez gerçeklesecek bir uygulama ile sahne önü bileti alanlar da ayaklarına gelen yiyecek içecek servisinden faydalanabilecek. Tiesto'nun istanbul'da vereceği konserle ilgili olarak ayrıntılı bilgiyi www.tiestoistanbul.com adresinde bulabilirsiniz.

Dj Tiesto Türkiye Konseri Resimleri

İSTANBUL YEDİ KULE 07-07-2006










Dj Tiesto Resimleri
















8 Ekim 2007 Pazartesi

Dj Tiesto Insomnia Video

Dj Tiesto Bass Video

Dj Tiesto ft. Yahel Voyage (Dj Tiesto in Concert 2004) Video

DJ Tiesto Live At Dance Valley Video

Dj Tiesto At Trance Energy Video

Dj Tiesto Live Mix

Dj Tiesto ft. Julie Thompson Do You Feel Me Video

Dj Tiesto Nyana Video

Dj Tiësto Palma Solane (Estuera vs. ReLocate) Video

Dj Tiesto Live Performance From Berlin Video

Dj Tiesto Eternity Video

Dj Tiesto Ayla Video

Dj Tiesto ft. Ferry Corsten Tenshi Video

Dj Tiesto ft. Ferry Corsten Gouryella Video

Dj Tiesto Live Performance In Juarez Mexico Video

Dj Tiesto Close To You Video

DJ Tiesto Interview Video II

Dj Tiesto Live Performance At Palladium Acapulco Mexico Video

Dj Tiesto Techno Beats Video

Dj Tiesto In The Dark Video

Tiesto Studio Interview Video

Dj Tiesto Forbidden Paradise Video