14 Kasım 2007 Çarşamba

Tiesto, 16 Kasım’da Geliyor

Dünyanın en ünlü trance DJ’lerinden Tiesto İstanbul’a da geliyor. ‘Adagio For Strings’ adlı parçasıyla elektronik müziği sevmeyenleri bile cezbeden Tiesto, İstanbul’da ilk kez 5 saatlik konser verecek.

İSTANBUL - “Elements Of Life” adını verdiği albümünün ilk dünya turnesine çıkan Tiesto, 16 Kasım’da CNR Fuar Merkezi’nde müzikseverlerin karşısına çıkacak. Türkiye’ye daha önce lokal prodüksiyonlarla gerçekleştirilen DJ şovları için gelen Tiesto, bu kez TIR’larla kendi ses, ışık ve sahne ekipmanlarını getirecek.

BİLETLERİ 79,50 YTL
Tiesto’nun yaklaşık 5 saat sürecek konserinin biletleri, 79,50 YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Konserin, sahneye göre daha yüksek ve ayrı bir platformdan izlemek isteyen müzikseverler için satışa çıkarılan “VIP Loca” bilet fiyatları ise 200 ile 500 YTL arasında değişiyor.


BİLETLER PARAMATİKLERDE %15 İNDİRİMLİ
16 Kasım 2007 Cuma günü CNR EXPO Center’da gerçekleşecek olan TIESTO “Live in Concert” biletleri Paramatiklerden %15 indirimle satılıyor. Üstelik konser biletini Paramatiklerden alan her 50. kişi TIESTO CD’si, her 100. kişi TIESTO konserine bilet kazanıyor. Konser biletlerinizi tüm Garanti Paramatik Ödemeler menüsü, Biletix İşlemleri adımından alabilirsiniz.

BİRÇOK TAKMA İSMİ VAR
Dünyaca ünlü trance DJ’i olan Tiesto, geçmişte birçok takma isim kullandı, bunlardan en çok bilineni DJ Tiesto oldu. Son eserlerinde “DJ” etiketini de kaldırmasıyla kısaca Tiësto olarak bilinmeye başladı. En çok Delerium parçası Silence remiksi ve yeni romantik akımının Amerikalı bestecisi Samuel Barber’ın ünlü klasiği ‘Adagio for Strings’ yorumuyla duyurdu.

Tiesto, dünyanın en fazla kazanan DJ’i olarak biliniyor.

DJ Tiesto İstanbul'da

Dünyaca ünlü DJ Tiesto, 2007 Dünya Turnesi çerçevesinde İstanbul'da ilk kez canlı konser verecek.

DJ Tiesto İstanbul''da konser verecek
İSTANBUL
Elements Of Life" adını verdiği albümünün ilk dünya turnesine çıkan Tiesto, 16 Kasım'da CNR Fuar Merkezi'nde müzikseverlerin karşısına çıkacak. Türkiye'ye daha önce lokal prodüksiyonlarla gerçekleştirilen DJ şovları için gelen Tiesto, bu kez TIR'larla kendi ses, ışık ve sahne ekipmanlarını getirecek. Tiesto'nun yaklaşık 5 saat sürecek konserinin biletleri, 79,50 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Konserin, sahneye göre daha yüksek ve ayrı bir platformdan izlemek isteyen müzikseverler için satışa çıkarılan "VIP Loca" bilet fiyatları ise 200 ila 500 YTL arasında değişiyor.