29 Ekim 2007 Pazartesi

Dj Tiesto İstanbul'u Sallayacak

Megastar DJ TIESTO ilk kez CANLI KONSERi'yle 16 Kasım'da İstanbul'a geliyor...

Müzik dünyasında bir numaralı DJ olarak kabul edilen Tiesto 16 Kasım Cuma günü İstanbul'da...Kulaklara olduğu kadar ses ve ışığın muhteşem birlikteliğini sahneye yansıtarak konserlerini görsel bir şölene dönüştüren Tiesto, ilk kez çıktığı dünya turnesinin istabul ayağında CNR EXPO CENTER'da Türk hayranlarıyla buluşacak. Atina Olimpiyatları'nın açılış seromonisindeki performansı 4 milyara yakın kişi tarafından izlenen Tiesto İstanbul'a 8 TIR ve 2 Kargo uçağı dolusu ses, ışık ve sahne ekipmanı ile gelecek. Toplam 6 saat sürmesi planlanan maraton konserde sanatçıya, tüm hit parçaların vokalistleri canlı performanslarıyla eşlik edecekler.

Bugune dek sadece DVD'lerden ve haberlerini TV'den izledigimiz Tiesto canlı konseriyle
ilk kez dünya turnesine çıkıyor. Eşsiz teknik ve görsel niteliklere sahip bu dev prodüksiyonun ses, ışık ve sahne gösterileri konserleri unutulmaz kılıyor. Elements of Life adını verdiği albümünün ilk dünya turnesine çıkan Tiesto'nun konser prodüksiyonları büyük arena ve stadyumlarda 40 kişilik yabancı ve 50 kişilik yerli ekip tarafından 3 günde gerçekleştiriliyor. Bu konserlerdeki en önemli görsel unsurlardan biri de dünyada ilk kez üretilen dev bir LED ekran. Amsterdam Schiphol Havalimanı sponsorluğunda hazırlanan ve 30m x 15m boyutundaki LED ekran izleyicileri bambaşka bir dünyaya götürecek.

All Stars USA prodüksiyonu ve Elli5 organizasyonuyla düzenlenen dünya turnesinin istanbul ayağında 16 kasım 2007 Cuma günü saat 22:00'da Türk hayranlarıyla buluşacak olan Tiesto konserinin ViP Locaları kapış kapış gidiyor. CNR Expo'da gerçekleştirilecek konserin, ViP Loca ve sahne önü biletleri ise Biletix tarafından şatışa sunuldu. Yine ilk kez gerçeklesecek bir uygulama ile sahne önü bileti alanlar da ayaklarına gelen yiyecek içecek servisinden faydalanabilecek. Tiesto'nun istanbul'da vereceği konserle ilgili olarak ayrıntılı bilgiyi www.tiestoistanbul.com adresinde bulabilirsiniz.