29 Ekim 2007 Pazartesi

"TIESTO IN CONCERT" Nedir ?

"TIESTO IN CONCERT" NEDİR?

Tiesto In Concert etkinliği dünyada eşi görülmemiş bir etkinliktir, çünkü dünya müzik tarihinde ilk kez TEK BIR ADAM 25.000 kişiye müzik yapmıştır.2003 senesinde ilk olarak Arnhem-GELREDOME spor salonunda düzenlenen bu etkinlik dünya müzik tarihine geçmiş ve sadece bu etkinliğin DVD leri dünyada en çok satılan konser DVD leri arasında yerini almıştır.

Atina Olimpiyatları'nın açılışında stadyumda bulunan 200.000 kişi ve ekran başındaki 4.000.000.000'a yakın seyirci Tiesto’yu izlemiştir.

TIESTO dünyada ve Türkiye’de 7 den 70’e bilinen bir dünya starıdır.
Bugüne kadar hep yerel prodüksiyonlar ile bir şekilde sadece 2 saatlik DJ Show'u ile ülkemize gelmiş olan Tiesto 16 KASIM’da yukarıda bahsettiğimiz dev prodüksiyonu kendi TIR'LARI ve UÇAĞIYLA ülkemize getirip kendisi sahnelemektedir. En ünlü şarkılarının vokalistleri TIESTO’nun show’una vokalleriyle katılacak ve TIESTO tam 5 SAAT sahnede kalacaktır.

Özetle son yılların en büyük prodüksiyonudur.

Teknik detaylar ve organizasyon bilgileri belli frekansta güncellenerek bu sayfada yer alacaktir.

Sevgili Müzikseverler;
Bildiğiniz gibi Tiesto'nun dj şovları için dahi ayrıcalıklı biletler hemen tükenmektedir. Canlı konser biletleri ise çoğu ülkede birkaç saatte tükenebilmektedir. Bu sanatçının konserini ayrıcalıklı bir alandan izlemek istiyorsanız, biletlerinizi erken almanızı öneririz.