2 Ağustos 2008 Cumartesi

Tiesto pahalıya patladı

Dünyanın en iyi DJ'leri arasında gösterilen ve birçok kez uluslararası alanda en iyi DJ seçilen Tiesto'nun KKTC'deki 2. konserinin bilet fiyatı rekor kırdı. Tiesto hayranları 75 & 100 YTL verip gece yarısından sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Yaptığı müziklerle tüm dünyada fırtınalar estiren ve konserlerinde adeta yeri göğü inleten ünlü DJ Tiesto Marlboro sponsorluğunda, C&C Organizasyonu ile geçtiğimiz akşam Vogue Club'da sahne aldı.

Dünyanın en iyi DJ'leri arasında gösterilen ve birçok kez uluslararası alanda en iyi DJ seçilen Tiesto, 2 yıl aradan sonra KKTC'de canlı performansla 2. kez hayranlarının karşısına çıktı.

Tiesto'nun konser bilet fiyatları ise ateş pahasıydı. Konser öncesinde kişi başı 75 YTL'den satılan biletler kapıda 100 YTL'den verildi. KKTC organizasyonları arasında bilet fiyatı rekoru kıran konseri ülkemiz insanıyla birlikte Güney'den gelen Tiesto hayranları da izledi.

"In Search Of Sunrise 2008" turnesi kapsamında Vogue Beach Club'da sahne alan ünlü DJ Tiesto'nun konserine yaklaşık iki bin beş yüz kişi katıldı.

Tiesto'dan önce ilk olarak sahneye çıkan DJ Sied Vanriel çaldığı setlerle konser alanına gelen eğlence severleri yaşanacak olan geceye hazırladı.

Saatler 00:30'u gösterdiği zaman havai fişekler ve lazerler eşliğinde sahneye çıkan Hollandalı DJ Tiesto'nun hayranları en ön sırada resmini çekmek için bir birleri ile yarıştı.

Son albümünden parçaları ardı ardında başarılı bir şekilde çalan Tiesto kabin başında kaldığı üç saat boyunca hayranlarına doyumsuz bir konser yaşattı

Konserin sonunda ise gece DJ Sied Vanriel'le devam etti. Tiesto dün sabah özel uçakla ülkemizden ayrıldı.