18 Temmuz 2008 Cuma

Ünlü DJ Tiesto Bodrum ve İstanbul'u sallayacak

Dünyanın en ünlü DJ'i Tiesto, yeni albümünün dünya turnesi kapsamında, 17 Temmuz Perşembe günü Bodrum Catamaran'da, 18 Temmuz Cuma günü ise İstanbul'daki Dünya Ticaret Merkezi'nde hayranlarıyla buluşacak.

Dünyanın, ilk canlı konser veren DJ'i Tiesto, yeni albümü 'In Search Of Sunrise'ın dünya turnesine; muhteşem bir ses, ışık, sahne ve görsel şovdan oluşan özel prodüksiyon ile çıkıyor. Ses ve ışığın birlikteliğini sahneye yansıtan, gittiği her ülkede izlenme rekorları kıran DJ Tiesto, performanslarını görsel bir şölen eşliğinde dinleyicilerine sunuyor.

ÖNCE BODRUM'DA
2008 Olimpiyatları'nın açılış seremonisi için sipariş edilen müziklerin prodüksiyonunu gerçekleştiren ve Hollanda Kraliçesi tarafından 'şövalye'lik unvanı verilen Tiesto, 17 Temmuz Perşembe günü Bodrum'da çok özel bir şov ile dinleyicilerinin karşısında olacak. 18 Temmuz günü ise İstanbul'daki hayranlarının karşısına çıkacak. Bodrum Catamaran ve İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan konserlerin biletleri, www.ticketturk. com ve gişelerinde satışa sunuldu. 16 Kasım 2007'de İstanbul'da ilk canlı konserini veren DJ Tiesto'nun Türkiye'deki tüm konserleri büyük ilgi görüyor ve katılımın en yüksek olduğu etkinliklerin başında geliyor. Bilgi için: 0212 478 06 00