18 Temmuz 2008 Cuma

DJ Tiesto, Tarkan'ın şarkısına remix yaptı

Madonna, Justin Timberlake ve Faithless gibi dünyanın önde gelen sanatçılarına prodüktörlük ve remix'ler yapan ünlü DJ Tiesto, Tarkan'ın ''Pare Pare'' adlı parçasına remix yaptı.

Konserlerine çok büyük ilgi gösteren Türk seyircisini 'coşku dolu ve eşsiz' olarak tanımlayan Tiesto, Cuma gecesi İstanbul'da vereceği konserinde çok büyük bir süprizle hayranlarının karşısına çıkacak. Tiesto, bu defa Tarkan'a yaptigi remix surpriziyle İstanbul seyircisiyle buluşacak.

Tarkan ile geçen yıl Türkiye'ye dev canlı konseri için gelişinde ilk temasları yapan Tıesto, Megastar'ın son albümündeki parçaları dinledi ve kendi tarzına en uygun bulduğu "Pare Pare" şarkısına remix yaptı.

Şarkı önümüzdeki ay maxi single içinde piyasaya verilecek. Bu Cuma gecesi ünlü sanatçı Tiesto, bu kez 2008 tarihli yeni albümünün dünya turnesi çerçevesinde muhteşem bir performansa imza atması bekleniyor.

İlk defa bir Türk sanatçıya remix yapan dünyanın bir numaralı DJ ve prodüktörü şovunu bu şarkıyla açacak.

Tarkan'da Tiesto'nun misafiri olarak konserde olacak ve yeni remix'e gençlerin tepkisini ilk elden ölçecek.

Sanatçıyı, dünya 'jet set'inden ve ülkemizden birçok ünlü isim de izleyecek. Tiesto da özel uçağı ile misafirlerini 18 Temmuz'daki İstanbul konserine getirecek.