2 Ağustos 2008 Cumartesi

Tiesto ‘metamorfoz’u

Tarkan son albümü Metamorfoz’un sekiz şarkısını dünyaca ünlü DJ Tiesto’ya yeniden yorumlattı. Eskisinden daha hareketli hale gelen albüme uyum sağlamak isteyen Tarkan imajını da güncelledi


MEGASTAR Tarkan 2007 yılının sonunda çıkardığı albümü ‘Metamorfoz’un kelime anlamı gibi ‘değişim’in hakkını veriyor. Her albümünde farklı bir imajla sevenlerinin karşısına çıkan Tarkan ‘Metamorfoz’ için ikinci kez ‘yenilendi’. Dünyaca ünlü DJ Tiesto, Tarkan’ın albümünde yer alan sekiz şarkıyı remix’ledi. Türkiye’nin tanınmış DJ ve aranjörlerin de yeniden yorumladığı şarkılar ‘Metamorfoz+Metamorfoz Remixes’ albümünde toplandı.

Birbirinden hareketli şarkılara uyum sağlamak isteyen Tarkan, yepyeni görüntüsüyle albüm kapağında yerini aldı. Sekiz şarkıya toplam 13 versiyonun yer aldığı albüm cumartesi günü müzik marketlerde yerini alacak. Avrupa turnesi kapsamında 17 Temmuz’da Bodrum, 18 Temmuz’da da İstanbul’da sahne alan DJ Tiesto repertuvarına Tarkan’ın ‘Pare Pare’ şarkısının remix’ini ekleyerek hayranlarına sürpriz yapmıştı.