30 Haziran 2008 Pazartesi

Vouge eğlencede "sınır tanımayacak"

Yaz sezonunun başlamasıyla yazlık mekânlar da birer birer açılmaya başladı. Bunlardan birsi de işletmesini İrfan Andaç'ın üstlendiği Vouge Disco olacak. Vouge eğlence dünyasına yazlık mekânıyla iyi bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Mekânın ilk etaptaki Bora, Joker, Barış ve Broyow DJ'lerle yola çıkıyor.



DJ Tiesto Vouge'a geliyor



Vouge Disco'nun işletmecisi İrfan Andaç yaptığı konuşmada; "Bu yıl Vouge Club'ın yazlık işletmesini yapacağım. Geçen yılki kışlık mekânda konser ağırlıklı organizasyonlarla Türkiye'nin bir çok değerli sanatçılarını ağırladık.

Bu yaz clubımız çoğunlukla Kıbrıs ile Avrupa'nın en iyi DJ'lerine ev sahipliği yapacak. Bu çalışma içerisinde 7 Haziran'da yazlık Club olan Vouge'da açılışımız olacak.

Açılış gecesi mekânda Kıbrıs'ın en iyi DJ2leri arasında yer alan Bora, Barış, Joker ve Broyow sahne alacak. Perkisyonda Salahi de sahnede olacak.

13 Haziran'da Avrupa'nın tanınmış DJ'lerinden David Vandete ve kemancısı sahne alacak. Mekânımız 30 Temmuzda yaptığı müziklerle dünyayı sallayan ve büyük bir hayran kitlesi olan Dj Tiesto'yu ağırlayacak.

Bunların yanında Türkiye'nin ünlü sanatçıları Haluk Levent, Demet Akalın ve Şebnem Ferah yaz gecelerimizi canlandırmasını düşündüğümüz sanatçılar arasında yer alıyor." açıklamasında bulundu.



DJ Bora; "Vouge'a damgamızı vuracağız"



Toplantıda söz alan DJ Bora ilk olarak ses kirliliğine değindi. Bora konuşmasında "Geçtiğimiz yıl ses kirliği nedeni ile birçok mekân mağdur kaldı. Bu yıl setlerim yaz ayı boyunca Vouge Club'da yankılanacak. Ülkemizde olan ses kirliği Vouge Club'da yok.

DJ Barış ise konuşmasında: "Uzun bir aradan sonra yeniden Girne gecelerinde sahne alacağım. Öncelikle İrfan Andaç'a bizimle çalışmak istediği için teşekkürlerimi sunarım." dedi.

DJ Joker ise; "Sayın İrfan Andaç ve DJ Bora ile çalışmaktan çok mutluyum. Ben ve diğer arkadaşlarım gibi bu yıl farklı müziklerle eğlence sevenlerin karşısında olacağım." şeklinde konuştu.